Beveiliging: Het bewaken van uw eigendommen.

Het bewaken van uw eigendommen is soms van noodzaak maar kan ook handig zijn als u bijvoorbeeld een andere ruimte in de gaten wenst te houden.  Camerabewaking is zeer breed toepasbaar in zowel binnenruimtes als buitenplaatsen. Computerhulp Westland kan u adviseren in het beveiligen van uw eigendommen.

Beveiliging op maat.

Er zijn zeer veel mogelijkheden om uw objecten te beveiligen.
Voor het beste resultaat komen wij bij u langs om te bespreken om welke objecten of ruimtes het gaat. Met deze informatie kunnen wij u een passende oplossing aanbieden.
Bel direct 06 53 11 20 09 of vul het contactformulier in.

Een greep uit de mogelijkheden.

  • Kantoor beveiliging kamers/afdelingen en ingangen.
  • Woonhuis garage/kamers/tuinen of de voor/achterdeur.
  • Installeren van de kabelaansluiting en/of een (draadloos) netwerk.
  • Draadloos of bedraad camerasysteem.
  • Power over ethernet – camera’s die alleen gevoed worden doormiddel van netwerkkabel.
  • Beelden live bekijken op bijvoorbeeld smartphone app, computer of directe monitor.
  • Opnemen van beelden en later terug bekijken middels een harddisk of SD geheugenkaart.

Een IP camera, wat is dat precies?
Een IP camera is een apparaat die beelden registreert en deze digitaal doorzend naar een harddiskrecorder of live naar uw smartphone. Deze camera’s worden dan ook aangesloten via de internet aansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze zonder internet te gebruiken. Alleen kunt dan geen gebruik maken van de live weergave middels een smartphone.

Bewegingen detecteren.
Deze camera’s kunnen bewegingen registreren en als alarm naar uw smartphone doorzenden. Als er een detectiezone is aangemaakt en er is plotseling beweging binnen deze zone dan word er een signaal gestuurd naar de smartphone. In de nacht zal de camera overschakelen naar nachtzicht. Infrarood leds zorgen er voor dat het beeld in de nacht duidelijk en helder is.

Roteren en draaien?
Er zijn vele modellen camera’s te verkrijgen, Roterende camera’s kunnen opzij en omhoog of omlaag draaien om zo in bijna elke hoek te “kijken” Veel modellen kunnen zelfs middels een app op de smartphone bedient worden!